Termeni si conditii de utilizare

1. INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul web MKCENTER.RO este administrat de S.C. UNELTEXPERT S.R.L.
adresa: Satu Mare, str. Dorna, nr. CD 16, Cod postal: 44023, jud. Satu Mare.

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. DEFINITII SI TERMENI

MKCENTER.RO – este denumirea comerciala a S.C. UNELTEXPERT S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Satu Mare, Str Dorna, nr. CD 16, Cod postal: 44023, jud. Satu Mare, avand numar de ordine in Registrul Comertului J30/83/028.02.2017, cod unic de inregistrare fiscala RO3700623.

Vanzator/comerciant – MKCENTER.RO

Cumparator/client – persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Site – domeniul MKCENTER.RO si subdomeniile acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

3. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului MKCENTER.RO, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
MKCENTER.RO isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

4. DREPTURI DE AUTOR

Informatiile publicate pe MKCENTER.RO apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al SC UNELTEXPERT S.R.L. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@mkcenter.ro.

5. INCHEIEREA CONTRACTULUI

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul mkcenter.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate SC UNELTRXPERT S.R.L - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar daca banii au fost incasati, acesta (cumparatorul) va primi inapoi banii de SC UNELTEXPERT S.R.L, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul MKCENTER.RO sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

6. LIMITARE RASPUNDERE MKCENTER.RO

Site-ul MKCENTER.RO, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului mkcenter.ro, in totalitate sau partial.

7. ANULARE COMANDA

MKCENTER.RO (administrat de SC UNELTEXPERT S.R.L) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, MKCENTER.RO isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva, fara o notificare prealabila.

S.C. UNELTEXPERT S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC UNELTEXPERT S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

  1. preturile afisate pe site-ul MKCENTER.RO sunt rezultatul unei erori materiale;
  2. produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
  3. tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
  4. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

8. GARANTII

Conditiile si Certificatele de garantie pot fi accesate AICI.

9. LIVRAREA BUNURILOR

1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door.
2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
4. MKCENTER.RO va oferta transport in urmatoarele conditii:
– o suma fixa in valoare de 19 lei pentru primul kilogram din greutatea produsului.
– cate un leu pentru fiecare kilogram in plus

Livrarea se face prin:

  • firma de curierat, GLS Romania;
  • ridicarea din showroom-ul propriu

9. MODALITATI DE PLATA

  • ramburs (plata se face in lei, la livrare, agentului de curierat)
  • ordin de plata, in baza unei facturi proforme emise de SC UNELTEXPERT S.R.L., in urma confirmarii telefonice a comenzii
  • plata on-line cu cardul - cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). (in curand)

10. CONDITII DE RETURNARE

10.1. Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridical. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calanderistica de la data livrarii produsului.

10.2. Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 zile de la data livrarii.

10.3. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deterioarate de catre tine: urme de uzura sau folosirea excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

10.4. Trebuie sa returnezi produsele insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator / distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

10.5. Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

10.6. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate,doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

10.7. Costul de transport pentru retur este de 15 lei.Pentru produsele care depasesc 1 kg, costul este de 15 lei + 1.5 lei pentru fiecare kg suplimentar.Pentru produsele cu o masa mai mare de 50 de kg costul este de 15 lei + 2 lei pentru fiecare kg aditional.

10.8. Costurile de transport se retin din pretul produsului returnat.

10.9. Vanzatorul se obliga sa returneze costul produsului returnat in termen de 15 zile de la data la care s-a facut receptia produsului returnat, s-a constatat indeplinirea conditiilor de retur si acesta a fost aprobat.Aceasta obligatie a vanzatorului se va onora in conditiile in care cumparatorul va indica un cont bancar corect prin email,whatsapp sau sms.

Corectitudinea contului este responsabilitatea exclusive a cumparatorului.

10.10. Transportul produsului ce urmeaza a fi returnat se asigura numai prin Intermediul curierului agreat de vanzator, pentru a preintampina eventualele distrugeri ale curieratelor care nu asigura in mod real integritatea coletelor transportate.

10.11. In masura in care la receptia produselor returnate se constata ca nu sunt indeplinite conditiile anterioare, returul va fi refuzat si produsul va fi restituit cumparatorului.

10.12. In situatia in care cumparatorul refuza primirea coletului, care contine produsul restituit sau nu il ridica de la sediul curierului, atunci cand a optat pentru aceasta varianta, toate costurile de tur si retur vor fi suportate integral de comparator.Intr-o asemenea situatie, vanzatorul mai expediaza o singura data produsul catre comparator, tot pe cheltuiala acestuia din urma, dupa care este exonerat de aceasta obligatie.

10.13. Daca produsul restituit de 2 ori si neridicat de cumparator  este revendicat de acesta din urma, va achita vanzatorului o suma de 0.5% pentru fiecare zi din valoarea produsului, constatand in costul de magazinare.Dupa trecerea termenului de 6 luni de la data ultimei restituiri refuzate, vanzatorul are dreptul de a valorifica produsul pentru recuperarea costurilor de restituire si magazinare.11. LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente apartinatoare ariei de rezidenta a sediului comerciantului/vanzatorului SC UNELTEXPERT S.R.L

12. PROTECTIA DATELOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC UNELTEXPERT S.R.L, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@mkcenter.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane, SC UNELTEXPERT S.R.L si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate niciodata pe serverele SC UNELTEXPERT S.R.L sau cele ale Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.mkcenter.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.mkcenter.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.mkcenter.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.


Serviciu functionabil de luni pana vineri in zilele lucratoare in intervalul orar 9:00 - 16:00. In cazul in care mesajul dvs. nu se incadreaza in acest interval, o sa fiti contactat in prima/a doua zi la prima ora, dupa caz.

Multumim, echipa MkCenter.ro